FAQs

Пазаруване:

​Можем да ви обещаем, че ще направим всички възможно, което зависи от нас, за да стигне Вашият продукт на посочения адрес по най-бързия начин, но куриерите имат крайната дума. Срокът за доставяне на поръчката е до 14 работни дни.

Плащане:

Можете да платите по един от следните начини:

• С наложен платеж на куриера, при получаване на пратката
• През системата ePay.bg
• През профила си в PayPal
• Във всеки офис на EasyPay

​На банковото ви извлечение ще бъде посочена фирма Виста Ин ЕООД.

Поръчка & Връщане:

За да направите поръчка в сайта ни, е необходимо да изберете желаната стока, да я добавите в потребителската си кошница. След това въведете коректни данни за връзка с Вас и доставка на стоката. Изберете начин на плащане и доставка. Приключете поръчката. Ще получите потвърждение по имейл. Когато потвърдим вашата поръчка по телефон, заявяваме стоката за доставка и в рамките на 14 работни дни получавате поръчката си.

За да откажете поръчка, е необходимо да се свържете с нас и да изявите желанието си за отказ.

За територията на България доставяме с куриерските услуги на Speedy и Econt.

Когато направите поръчка в сайта ни и я потвърдим, ние заявяваме желаната от Вас стока. Технологичното време за доставка е 7 работни дни. Когато стоката простигне в нашия склад, ви уведомяваме допълнително за номера на товарителницата. Можете да проследите поръчката на сайта на куриерска фирма Спиди или като се свържете с куриерската фирма и предоставите телефонния си номер.