Нашата Дейност

„Виста Ин“ ЕООД Габрово е електронен магазин за работно облекло, лични предпазни средства, медицинско облекло, консумативи и дезинфектанти.
Фирмата поддържа складови наличности, като основната ѝ дейност е свързана с обслужването на заявки от юридически лица, както и търговия на дребно посредством куриерски пратки. Плановете за развитие на фирмата предвиждат откриването на магазини за лични предпазни средства и работно облекло в София, Перник, Пазарджик, Ловеч, Севлиево и Велико Търново.

Транспортни Услуги

Фирма “Виста Ин” ЕООД работи от своето създаване с две доверени фирми в сферата на транспорта. Те са винаги готови да реализират превоза на вашите закупени стоки до посочен от Вас адрес на едни от най-добрите цени за страната, като ние сме насреща да организираме оптимално бърз вариант за доставка, без да добавяме надценка към избраната транспортната услуга предлагана на сайта ни.

Работно Време

На всеки се е случвало, да сбърка поръчката си, да пропусне нещо или да гони даден срок, часът да е 17:00 ч. и да си каже “ те вече ще са затворили”. Затова ние от “Виста Ин” ЕООД сме насреща да отговорим на вашите въпроси и поръчки дори и извън работно време. Не се притеснявайте да ни се обадите или да ни пишете, ще се радваме да ви помогнем относно всяка ваша необходимост.