Нашата Дейност

Виста Ин“ ЕООД Габрово е ексклузивен представител на USTUN  A.Ş.  за България. Заводът на USTUN  е един от най-големите световни производители на продукти за пътна сигнализация.

В нашия електронен магазин може да откриете пълната гама продукти за временна и постоянна пътна сигнализация, оборудване за паркинги, елементи за обозначаване на велоалеи, пешеходни пространства и др.

Фирмата поддържа складови наличности, като основната ѝ дейност е свързана с обслужването на заявки от юридически лица, както и търговия на дребно посредством куриерски пратки.

Транспортни Услуги

Фирма “Виста Ин” ЕООД работи от своето създаване с две доверени фирми в сферата на транспорта. Те са винаги готови да реализират превоза на вашите закупени стоки до посочен от Вас адрес на едни от най-добрите цени за страната, като ние сме насреща да организираме оптимално бърз вариант за доставка, без да добавяме надценка към избраната транспортната услуга предлагана на сайта ни.

Работно Време

На всеки се е случвало, да сбърка поръчката си, да пропусне нещо или да гони даден срок, часът да е 17:00 ч. и да си каже “ те вече ще са затворили”. Затова ние от “Виста Ин” ЕООД сме насреща да отговорим на вашите въпроси и поръчки дори и извън работно време. Не се притеснявайте да ни се обадите или да ни пишете, ще се радваме да ви помогнем относно всяка ваша необходимост.