Поръчка и Доставка

С натискането на бутона Изпращане, официално приключвате и изпращате поръчката. Ние ще Ви се обадим на посоченият телефон, за да потвърдите. Съветваме Ви да въвеждате коректни данни, за да изпратим успешно желаната покупка.

Доставката се извършва с куриерска фирма, която доставя на територията на цяла България, в рамките на 15 дни от потвърждаване на поръчката.

Можете да платите стойността на поръчката на куриера, при получаване (наложен платеж), както и в момента на изпращането и – с дебитна/кредитна карта през системата на Борика, чрез ePay или PayPal.

Можете да върнете закупените стоки в срок от 14 календарни дни от получаването им, без да посочвате конкретна причина. ние ще възстановим заплатената от Клиента сума в срок не по-късно от 14 календарни дни от упражняването на това право на Клиента.

За целта е необходимо да представите касовия бон за покупката, стоките да не са били употребявани и да не е нарушена целостта на опаковката, да не бъдат разкъсани защитните стикери. Разходите за транспорт при упражняване на правото за отказ от покупката се поемат от подателя. Клиентът трябва да върне стоката на адрес: София Офис на Еконт Бъкстоун, телефон: 089 675 5929, Получател: „Виста Ин“